bdKO Landelijke Dag ‘De kunst van veranderen’ 16 mei 2019

Landelijke Bijeenkomst donderdag 16 mei 2019

De kunst van het veranderen: wanneer werkt het veranderen wél?

Elke ondernemer in de kinderopvang kent dat wel, je wilt veranderingen doorvoeren, of het zelf anders gaan doen. Maar het doorvoeren van mooie veranderplannen is toch vaak weerbarstiger dan je had gewild, zowel bij jezelf, als bij jouw medewerkers. Waarom is veranderen zo moeilijk, en wat werkt wel?

Tijdens een inspirerende, interactieve lezing rond Bens nieuwe boek ‘De Ladder’ heeft Ben Tiggelaar op de bdKO Landelijke Dag de deelnemers meegenomen in wat veranderen zo complex maakt én wat wel werkt. Gebaseerd op actueel wetenschappelijk onderzoek, maar super praktisch gemaakt.

Vervolgens gingen Johan Vriesema en Luk Dewulf aan de hand van een praktijkcasus in op het veranderproces, de belevenissen onderweg en waarom de gekozen veranderaanpak aan kracht zou hebben gewonnen met de kennis uit De Ladder. Met ook aandacht voor het het onderliggende gedachtengoed dat dit uiteindelijk allemaal waard maakt: talentfluisteren: werken met een de positief psychologische bril op met kinderen in hun ontwikkeling.

Geïnteresseerd in de presentaties van de sprekers? Of het verslag van de dag lezen? Of de foto’s van deze dag bekijken? Klik dan hier.