Masterclass Strategie 17-18 juni 2019

Wegens succes nogmaals met korting voor bdKO-leden aangeboden!

Snelle digitale veranderingen zorgen voor een verschuiving van de markt en een andere klantvraag. Daarvan merk je de invloed op jouw organisatie. Wil je goed voorbereid zijn op de digitale transformatie en je organisatie meenemen in jouw visie?

Tijdens de twee-daagse Masterclass Strategie door Nyenrode Business Universiteit leren experts je principes en inzichten om toekomstgericht te denken en strategisch te handelen. Bij meer dan 2 bdKO deelnemers, ontvangt een bdKO-lid 10% korting.

“Vandaag en gisteren met 5 collega‚Äôs deelgenomen aan de masterclass strategie. Hierbij mooie nieuwe inzichten gekregen in het beter vaststellen van je missie (kaders) en je visie (stip op de horizon). Daarbij ook input gekregen van nieuwe digitale ontwikkelingen en welke effecten deze hebben op onze organisatie en sector. Mooie opleiding die zeker aanzet tot het herijken van doelstellingen en welke interventies hierbij noodzakelijk zijn” – Jolanda Rikers, Kinderopvang Kerkrade over de Masterclass van 20-21 maart 2019

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Laat via het aanmeldformulier weten dat je bdKO-lid bent.

Download de brochure