1e bdKO strategiedag 8 oktober 2020

Van strategie naar cultuurverandering-hoe dan??

Met trots kondigt de bdKO de eerste strategiedag aan!

Wat

De strategie van jouw organisatie staat als een huis. Maar…daar hoort wel een andere manier van werken bij, ander gedrag, een andere cultuur. Hoe maak je die vertaalslag? Hoe kan je daar op sturen? Welk leiderschap is hiervoor nodig? Op basis van een theoretisch kader en aan de hand van praktische voorbeelden ga je aan de slag met een herkenbare casus.

Wanneer

donderdag 8 oktober 2020 van 13:00-17:00 (inloop vanaf 12:30 uur)

Programma

plenaire inleiding

  • Het hoe en wat van verandertrajecten en cultuurinterventies: wat werkt wél en wat werkt niet?
  • Hoe maak je de vertaalslag naar gewenst gedrag

aan het werk

  • op basis van een concrete casus ga je in een kleine groep onder professionele begeleiding aan het werk met een cultuurverandering

plenaire sessie

  • we zoomen verder in op leiderschap, sturen op waarden en organisatieinterventies

Waar

Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. A. Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn

Voor wie

directeuren-bestuurders en HR-managers

Door wie

De dag wordt begeleid door Simon Noorman en Lambert Koster van organisatie-adviesbureau B-Sense. Beide stellen zich voor:

Simon Noorman: Strategieën werkend maken, samenhang creëren en zaken voor elkaar krijgen.

Als adviseur en programma- / projectmanager help ik organisaties met vraagstukken op het gebied van strategisch HRM, talentmanagement en organisatieontwikkeling. Mijn aanvullende rollen als trainer, docent, coach en auteur houden me daarbij als professional scherp op inhoud en vaardigheden.

Lambert Koster: Groei en beweging creëren door innovatie, (groei) strategieën en (team)dynamiek

Mijn specialisme ligt in onderwerpen rond strategie, innovatie & verandering. Maar in combinatie met de menskant, daarin spelen onderwerpen als systemen in organisaties, leiderschap en organisaties als ecologisch systeem. Deze brede interesses komen ook terug in de benadering van de zakelijke opdrachten; “hoe kun je patronen vinden in complexe vraagstukken?, onderwerpen met een open blik benaderen? en bovenal met een groep experimenteren om middels creativiteit en verschillende invalshoeken tot een werkende en gedragen strategie of oplossing te komen?” Dat doe ik als trainer, programmamanager van management developmenttrajecten in allerlei organisaties.

Wij combineren beiden gedrevenheid en bevlogenheid met pragmatisme en relativering. Onze stijl wordt door anderen gekarakteriseerd als betrokken bij mensen en organisaties, gecombineerd met resultaatgerichtheid, analyse en het vermogen om overzicht te creëren en samenhang aan te brengen.

Aanmelden

Deelnamekosten zijn € 195,= pp. Aanmelden kan per mail of telefonisch bij het bureau van de bdKO bureau@bdKO.nl of tel. 079 363 81 02 o.v.v. bdKO Strategiedag

Annuleren kan uitsluitend tot uiterlijk 2 maart 2020. Kosteloos annuleren ná 2 maart 2020 is niet mogelijk. Wél is het mogelijk om je na deze datum te laten vervangen door een collega.