Aan tafel met VVD woordvoerder kinderopvang 25 januari 2023

18:00-20:00 Den Haag

Wil je ook informeel van gedachten wisselen over ontwikkelingen in de kinderopvang met VVD- woordvoerder Jacqueline van den Hil? Dat kan!

Met VVD woordvoerder kinderopvang Jacqueline van den Hil is een ‘aan tafel met’ diner-bijeenkomst gepland op woensdag 25 januari 2023 in Den Haag.

Jacqueline van den Hil (1968) sinds maart 2021 lid van de Tweede Kamerfractie van VVD. Zij is verantwoordelijk voor de portefeuille kinderopvang, naast o.a. arbeidsmarktbeleid.

Deze ‘aan tafel met’ biedt een uitgelezen kans om met Jacqeline van den Hil ontwikkelingen in de kinderopvang te bespreken.

Bij deze diner-bijeenkomst is een bestuurslid van de bdKO als gastheer/-vrouw aanwezig om het gesprek te leiden.

Deelnamekosten zijn € 85,00 (incl. diner).

Locatie Barlow Bar & Restaurant,  Plein 15-16, 2511 CR Den Haag, www.barlowdenhaag.nl

Aanmelden kan via bureau@bdko.nl o.v.v. ‘Aan tafel met Jacqueline van den Hil’. Na aanmelding volgt een bevestiging van deelname, de factuur en een routebeschrijving.

N.B.De afspraak is onder voorbehoud van de agenda van het betreffende Kamerlid. Wanneer zij onverwacht naar de Tweede Kamer moet, kan de afspraak – op het laatste moment- worden afgezegd.

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk tot uiterlijk 10 januari 2023. Kosteloos annuleren ná 10 januari 2023 is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om je na deze datum te laten vervangen door een collega.