Ontbijtsessie Samenwerking Kinderopvang-Onderwijs 26 april 2023

Hoe fijn is het om na een lekker ontbijtje met collega-directeuren geïnspireerd aan je nieuwe werkdag te beginnen?!

Op 26 april van 7:00-8:30 uur organiseert de bdKO een ontbijtsessie met als thema:

Samenwerking kinderopvang en onderwijs: waarom en hoe dan?

De toegevoegde waarde van samenwerking kinderopvang en onderwijs is duidelijk. Hoe kom je tot een gezamenlijke visie? Hoe schuif je bestuurlijk naar elkaar toe en realiseer je vanuit de kracht van samenwerking meerwaarde? En bottom line: hoe zorg je dat het kind er daadwerkelijk beter van wordt?

Deze ontbijtsessie wordt gemodereerd door Job van Velsen.

Job van Velsen

Job van Velsen is directeur/oprichter van Etuconsult, een adviesbureau op het gebied van integrale kindcentra, brede scholen en vernieuwende onderwijsconcepten, gevestigd in Almere.

Job weet vanuit de praktijk hoe samenwerking tussen organisaties tot stand gebracht kan worden vanuit één gezamenlijke visie en hoe verbindingen gelegd kunnen worden tussen ouders, wijk en organisaties op het gebied van onder andere zorg, welzijn, sport en kunst & cultuur. Job ziet kindcentra als een leerplaats waar ontwikkeling, opvoeding en ontmoeting centraal staan. Zijn visie is dat dit leidt tot vernieuwing, verrijking en verbreding van onderwijs en ontwikkeling. Voor kinderen, ouders en professionals. En dus voor de toekomst.

Waar

We zijn te gast bij Quebble:  SDB Groep, Lorentzlaan 3 3401 MX IJsselstein

Deelnemen

Stuur een mail naar bureau@bdko.nl of bel 079 363 81 02 o.v.v. ontbijtsessie kinderopvang-onderwijs. Deelname kosten zijn € 25,-.

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk tot uiterlijk 11 april 2023. Kosteloos annuleren ná 11 april 2023 is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om je na deze datum te laten vervangen door een collega.