Workshop Crisiscommunicatie en -management -11 april 2023-

Wegens succes bieden we ook in 2023 deze workshop aan!

‘Het was fijn dat het heel specifiek voor de Kinderopvang was. De voorbeelden zijn dan dicht bij huis.’

‘Mooie mix van theorie en praktijk, handige voorbeelden en fijn om dit ook uit te wisselen met collega’s uit het werkveld’.

Tijdens de workshop crisismanagement en crisiscommunicatie ga je actief aan de slag met de voorbereiding van jouw organisatie op een crisis. Met behulp van verschillende werkvormen kijken we naar de voorbereidingen die binnen de organisatie getroffen kunnen worden in ‘vredestijd’ en de voorbereidingen die getroffen moeten worden in crisistijd. We leren hoe we alle informatie die in korte tijd op ons af komt kunnen ordenen. Bij crisismanagement komt ook crisiscommunicatie aan bod. Je leert tijdens de workshop meer over het belang van luisteren naar de omgeving en het bepalen van je communicatiedoelen en doelgroepen. Daarnaast komt een stukje woordvoering aan bod en oefen je met het geven van een persverklaring.

De workshop wordt verzorgd door Dianne Deurloo, eigenaar van Sensus Communicatie. Crisiscommunicatie stroomt door haar bloed. Al vanaf het begin van haar loopbaan is ze werkzaam binnen dit domein. Ruim tien jaar geleden gestart bij de Veiligheidsregio Zeeland als communicatieadviseur, operationeel woordvoerder en op piketbasis adviseur van het Operationeel Team. Vervolgens heeft ze vijf jaar gewerkt bij V&R, als trainer en adviseur crisiscommunicatie. Dianne is gespecialiseerd in het ontwerpen en geven van trainingen crisiscommunicatie en specifieke functietrainingen. Denk hierbij aan woordvoerders, adviseurs van een crisisteam, omgevingsanalisten en bestuurders.

Datum en tijd

11 april 2023 9:00-12:30 uur (inloop vanaf 8:30 uur)

Locatie

We zijn te gast bij KidsKonnect, WTC Almere,  PJ Oudweg 4, Almere (gelegen naast het station)

Deelnamekosten en aanmelden

Deelname kosten zijn € 215,- pp

De workshop is inmiddels vol. Wél kan je je aanmelden voor de reservelijst. Stuur een mailtje naar bureau@bdko.nl o.v.v. ‘Crisiscommunicatie’ of bel naar 079 363 81 02. Mogelijk bieden we deze workshop nogmaals aan.

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk tot uiterlijk 27 maart 2023. Kosteloos annuleren ná 27 maart 2023 is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om je na deze datum te laten vervangen door een collega.