Workshop Natuurlijk leiderschap 11 oktober 2022

Hoe natuurlijk leiderschap jouw organisatie kan versterken.

In de dagelijkse hectiek gunnen we onszelf vaak weinig tijd en aandacht om te reflecteren op ons persoonlijk leiderschap en onze professionele ontwikkeling: Ben je zo’n goede leider als je zou willen? Gaat het zo goed in je team en in jouw organisatie als je zou willen?

In deze workshop nemen we je mee in het concept van Natuurlijk Leiderschap en wat dit voor jou en voor jouw organisatie kan betekenen.

Natuurlijk leiderschap (lees persoonlijk leiderschap) ontwikkelen in je organisatie creëert samenhang in samenwerken. Als je als leider weet wie je bent, weet wat je doet als het moeilijk en spannend wordt en op basis daarvan kunt aangeven wat je nodig hebt en wat nodig is om de goede dingen goed te doen, kun je de dialoog voeren met de ander en sneller schakelen.

Als leidmotief in deze workshop bespreken we de waarden van een organisatie en hoe die van invloed is op jouw leiderschap binnen de organisatie en vice versa.

Wat gaan we doen?

In de workshop komen drie onderdelen aan de orde:

De theoretische context van Natuurlijk leiderschap;
Een praktijkvoorbeeld(en) van Natuurlijk leiderschap vormgegeven in een organisatie.
Natuurlijk leiderschap zelf ervaren, oefenen met modellen.

Door wie?

De workshop wordt geleid door Marie-Louise van Mourik en Erna ter Weel.

Marie-Louise was tot mei bestuurder van Junis Kinderopvang in Alphen aan den Rijn. Zij heeft Natuurlijk Leiderschap vormgegeven in haar organisatie en is mede-auteur van het boek “Samenhang in samenwerken”

Erna ter Weel is oprichter/partner Verbeelders van verandering en mede-auteur van het boek “Wat je ziet, doe je zelf – zeven wegwijzers voor Natuurlijk Leiderschap”

Verdieping, meer inspiratie en handvatten

Na afloop van de workshop ontvang je de volgende boeken:

“Samenhang in Samenwerking”, hoe Natuurlijkleiderschap onze organisatie versterkt, Marie-Louise van Mourik en Esther Daniels t.w.v. € 22,50

“Wat je ziet doe je zelf”, Margon van Toorn en Erna ter Weele t.w.v. € 34, 50

Waar?

We zijn te gast bij Ridderhofstad Hindersteyn, Langbroekerdijk A 119
3947 BG Langbroek

Ridderhofstad Hindersteyn is centraal gelegen in een idyllisch cultuurlandschap dat alom geroemd wordt om zijn afwisselende natuurschoon. Het gebied is rijk aan eeuwenoude landgoederen met talrijke kastelen.

Wanneer?

Dinsdag 11 oktober van 9:00-14:00 uur (inclusief lunch)

Deelnemen?

Stuur een mailtje naar bureau@bdko.nl o.v.v. ‘Natuurlijk Leiderschap’ of bel naar 079 363 81 02.

Deelnamekosten zijn € 135,- inclusief lunch en inclusief ontvangst boeken “Samenhang in Samenwerking”, hoe Natuurlijkleiderschap onze organisatie versterkt, Marie-Louise van Mourik en Esther Daniels t.w.v. € 22,50 en “Wat je ziet doe je zelf”, Margon van Toorn en Erna ter Weele t.w.v. € 34,50.

Er is plek voor maximaal 18 deelnemers.

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk tot uiterlijk 23 september 2022. Kosteloos annuleren ná 23 september 2022 is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om je na deze datum te laten vervangen door een collega.