Mw. mr. Inge Hofstee

U kunt als directeur/bestuurder in de situatie komen dat u een arbeidsconflict verwacht, vragen heeft over uw rechtspositie, problemen rijzen in bijvoorbeeld de samenwerking met de toezichthouders of de ondernemingsraad. Ook andere situaties zijn natuurlijk denkbaar waarbij u met arbeidsrechtelijke gevolgen te maken heeft. Juridisch ondersteuning door een advocaat op het gebied van arbeidsrecht is dan bijzonder belangrijk.

De arbeidsrechtelijke ondersteuning voor de leden van de bdKO wordt geboden door Inge Hofstee, advocaat in Amsterdam. Zij voert het 1e gesprek met u, zonder hiervoor kosten in rekening te brengen. Op basis van dit gesprek kunt u mogelijke vervolgafspraken maken. Voor deze gesprekken geldt voor leden van de bdKO een gereduceerd tarief.

Inge Hofstee is partner bij Dingemans Van der Kind Advocaten, gevestigd in Amsterdam aan de Sarphatistraat 9 (1017 WS). Tel: 020-344 64 54, mob: 06-52547117, email: inge@dvdk.nl.

Het tarief dat Inge Hofstee hanteert voor werkgevers is € 260,- excl. BTW per uur. Voor bdKO-leden hanteert zij een tarief van € 225,- excl. BTW per uur en het eerste gesprek is gratis.

Voor nadere informatie kunt u ook contact opnemen met Marjan Boonzaaijer (boonzaaijer@bdko.nl bureau bdKO tel: 079-3638102)of bureau@bdko.nl).