Executive Coaching & Advies

Anneke Bouwmeester

Anneke Bouwmeester werkt onder meer als Executive Coach & Adviseur. Zij heeft een stevige expertise opgebouwd door het volgen van diverse opleidingen, zoals de Postgraduate Opleiding Executive – & Executive Teamcoaching aan de VU Amsterdam. Zij hanteert in haar coachingspraktijk verschillende methodieken, zoals NLP en Transactionele Analyse.

Haar stijl kenmerkt zich door te werken vanuit het principe “zonder prikkel geen beweging”. Of je nu een sparringpartner zoekt, in een samenwerkingscrisis terecht bent gekomen of als startend bestuurder wilt on-boarden, Anneke begeleidt je zonder oordeel. Zij verkent samen met jou hoe je in jouw situatie weer een volgende stap kunt zetten.

Bovendien is zij zelf een zeer ervaren bestuurder en toezichthouder, onder meer in de Kinderopvang. In de afgelopen jaren heeft zij zelf ervaren hoe boardroom dynamics kunnen werken en hoe pittig het vak van bestuurder soms is. En of het nu gaat om organisatieveranderingen, een voorgenomen fusie, de nieuwe visie voor je organisatie neerzetten of de vraag hoe je een betere samenwerking met je Raad van Toezicht of je directieteam kunt realiseren, je neemt jezelf altijd mee. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je ook je rol als bestuurder kunt uitoefenen.
Het gezegde “hoge bomen vangen veel wind” is voor veel bestuurders van toepassing. Hoe fijn is het dan om in vertrouwelijkheid te kunnen werken met een coach, die snapt hoe het werkt?

Contact? Via Linked-In of bel 06-51485099

Anneke Bouwmeester Executive Coaching & Advies