Mevr. drs. Anneke van Til

Ook als directeur/bestuurder kunt u zich in uw werk geconfronteerd voelen met vragen als: “komen mijn ambities overeen met wat ik nu doe”, “zit ik nog op de voor mij passende functie”, “ heb ik plezier in wat ik doe ook voor aankomende tijd”, maar ook met thema’s als: “hoe geef ik vorm aan de ontwikkeling van mijn team”, “hoe kan ik meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid bewerkstelligen”, etc.

Aan bdKO-leden wordt de mogelijkheid geboden om bij organisatieadviesbureau AVOP (www.avop.nl) over deze en soortgelijke vragen vrijblijvend en zonder dat daaraan kosten verbonden zijn, te ‘sparren’ met een ervaren coach en/of loopbaanadviseur. Mocht eventueel op basis daarvan de behoefte ontstaan tot een wat meer uitgebreide coaching of loopbaantraject, dan is dat mogelijk, tegen een gereduceerd speciaal bdKO-tarief.
Wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden, telefonisch toetsen of u met uw vraag ‘uit de voeten kunt’ bij AVOP, dan kunt u contact opnemen met Anneke van Til, van AVOP. Overschiestraat 59A, 1062 XD Amsterdam. Tel: 020-615 54 56. Site: www.avop.nl.

Het is goed om als directeur/bestuurder af en toe stil te staan bij de eigen loopbaan en de eigen ontwikkeling in de functie. U bent als werkgever gericht op een goed werkgeverschap en zorg voor uw medewerkers, maar zorgt u ook voor uzelf?

Aan bdKO-leden wordt 1x per drie jaar de mogelijkheid geboden om een gratis loopbaan- of coachingsgesprek te hebben van een uur.

Voor nadere informatie kunt u ook contact opnemen met Marjan Boonzaaijer (boonzaaijer@bdko.nl bureau bdKO tel: 079-3638102) of bureau@bdko.nl).