Inspiratiesessie III

Waarom werkgeluk ook belangrijk is als je talent wilt werven

Esther Raaijmakers-Randstadgroep Nederland

Werkgeluk en betrokkenheid zijn niet alleen belangrijke dingen voor mensen die al bij je werken, maar juist ook om talent aan te trekken. Het blijkt er in de wereld slecht voor te staan als we het hebben over werkgeluk. Betrokkenheid wordt gezien als de belangrijkste graadmeter hiervoor en uit onderzoek blijkt dat wereldwijd slechts 13% van de mensen betrokken is bij hun werk. In Nederland is de situatie nog slechter te benoemen: slechts 9% van de medewerkers voelt zich betrokken bij wat ze doen.

Een kijkje in de keuken: bij Randstad Groep Nederland werken we dan ook al lang aan werkgeluk en betrokkenheid, in deze inspiratiesessie nemen we je mee in hoe wij aan werkgeluk werken!

Over Esther Raaijmakers:
Esther Raaijmakers (1977) helpt in haar rol als manager Rewards & HR Analytics de Randstad Groep voorop te laten lopen in de markt op het gebied van arbeidsvoorwaarden en performance management. Ze is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de eerste bedrijfscao bij Randstad. Hiervoor werkte ze als HR Business Partner bij Randstad Nederland.

Terug naar het overzicht