Inspiratiesessie VI

De reis naar werkgeluk

Wim Oolbekkink – Performance Happiness

In deze sessie starten we met de vraag wat een leidinggevende kan doen om het werkgeluk van zijn/haar medewerkers te laten groeien. Deze vraag wordt vertaald in een aantal korte oefeningen/ervaringen. Vervolgens schetst Wim Oolbekkink de reis richting meer werkgeluk en laat hij een aantal interventies zien die zijn bureau in de loop van de tijd ontwikkeld heeft zodat je een beeld van de mogelijkheden krijgt.

Over Wim Oolbekkink:
Wim studeerde arbeidsrecht in Utrecht en werkte 10 jaar als jurist/mediator bij een vakbond. Als onderhandelaar was hij betrokken bij de totstandkoming van ondernemingscao’s.
Zijn entree in het vak van trainer/adviseur was een switch in zijn carrière. Via de opleiding Thema gecentreerde interactie ontwikkelde Wim een sterk gevoel voor waar en hoe de interactie tussen mensen versterkt kan worden. Hij werkte als onder meer voor klanten als Rabobank, KLM, ING, Philadelphia zorg.
Sinds hij ontdekte dat dromen bedoeld zijn om ze waar te maken, exploreert hij zijn werkgeluk. Hij schreef in 2010 het boek ‘Niets doen is geen optie’ over MVO en in 2011 het boek ‘Het DNA van de organisatie; over arbeidsverhoudingen en HNW’. In 2015 verscheen zijn boek ‘’Tussen brood en spelen; meer geluk in je werk.’’

Terug naar het overzicht