Leading with Happiness – Happimotion

Steeds meer organisaties beseffen dat gelukkige medewerkers bijdragen aan een succesvolle(re) organisatie. Medewerkers die goed in hun vel zitten, bevlogen zijn en een stapje extra zetten voor de (interne) klant en voor hun collega’s maken het verschil!

Bij Werkgeluk gaat het om het hebben van positieve emoties en plezier op het werk, de voldoening van het groeien, het benutten van het eigen talent en een heldere purpose voor jezelf en van je organisatie.

Tijdens de interactieve workshop Leading with Happiness staat de kracht van Werkgeluk centraal, gericht op het leiderschap van morgen met als uitgangspunt: “The business of business is Happiness”.

Als deelnemer word je geïnspireerd om vanuit je eigen positie gericht te werken aan werkgeluk als basis voor jezelf als leider, je medewerkers/collega’s, de klanten en de maatschappij. Een praktische workshop, met interactie, concrete voorbeelden en tips waarmee je zelf aan de slag kan.

De workshop wordt verzorgd door Alex Slavenburg, oprichter van Happimotion. Hij heeft meer dan 29 jaar (internationale) ervaring op het gebied van verandermanagement, HR en Leiderschap in zijn rugzak (zie voor meer info www.happimotion.nl).