MTH-sponsor-500

MTH: MTH MONI-kinderopvang, totaaloplossing voor uw administratie gecombineerd met persoonlijke begeleiding 

De kinderopvang is een branche die door o.a. snel veranderende regelgeving behoorlijk in beweging is. Tevens staan de tarieven steeds meer onder druk door beperkte financiële middelen bij de klanten. Om hier op in te kunnen spelen is het belangrijk dat er een flexibele adviseur klaar staat die met kennis van zaken de ondernemer kan bijstaan in het nemen van de juiste beslissingen. Door middel van optimalisatie van de kindbezetting en de daaraan gerelateerde loonkosten kan de ondernemer komen tot een optimaal resultaat.

Wij, vanuit MONI bieden een vrijblijvend adviesgesprek met onze kinderopvang-specialisten bij u op locatie. Met de specifieke kennis van de kinderopvang gaan wij inhoudelijk in op de problematieken binnen uw specifieke onderneming. Daarnaast adviseren wij welke mogelijkheden er zijn in uw specifieke situatie om de administratie van u zoveel mogelijk te automatiseren en om altijd inzicht te hebben in uw financiële positie. Daarbij spelen uiteraard ook Cloudoplossingen een belangrijke rol.

Wie is MONI en waar staat zij voor?

Wij zijn meer dan een administratiekantoor, accountantskantoor of ICT bedrijf. Wij zijn een financiële dienstverlener die de beste oplossing te bieden heeft met de juiste mensen. Onze doelstelling is u te verlossen van administratieve lasten en altijd en overal inzicht te verschaffen in uw financiële situatie. Continue inzicht in resultaat, actuele cijfers, personeelskosten of bijvoorbeeld de omzet per ingezet uur houden u scherp om te blijven focussen op een optimaal rendement uit uw onderneming.

Welke diensten levert MONI?

Wij kunnen een volledig geïntegreerde administratieve cloudoplossing implementeren, waarbij facturatiesystemen, salarisapplicaties en boekhoudpakketten aan elkaar zijn gekoppeld. Ook bij uw bestaande plannings- en facturatiesysteem kunnen wij koppelingen tot stand brengen.

Samengevat geven onze specialisten onder andere adviezen over:

  • Scan- en herkenoplossingen facturen;
  • Managementrapportages in de Cloud (op vestigingsniveau);
  • Geavanceerde boekhoudsystemen;
  • Salarisapplicaties;
  • Koppeling met plannings- en facturatiesystemen;
  • Opstellen begrotingen, liquiditeitsprognoses en financiële analyses.

Dit doen zij met behulp van gerenommeerde (ICT) partners zoals Exact Online, leveranciers van software voor kinderopvang en MTH accountants & adviseurs.

MONI start met een 0-meting van uw huidige administratieve proces, geeft vervolgens adviezen om deze processen te optimaliseren en zorgt uiteindelijk voor implementatie van de oplossingen. Om de ontstane verbeteringen te borgen, neemt zij de administratieve taken inclusief ‘controlling’ over. Dit kan zij eenvoudig doen door gebruik te maken van de Cloud.

Daarnaast werkt u samen met uw persoonlijke kinderopvang-specialist, die helpt bij het interpreteren van de actuele cijfers, adviseert en uiteindelijk helpt met het (financieel) sturen van uw organisatie.

Kort samengevat: minder bezig zijn met administratieve rompslomp, doordat wij de administratieve functie (deels) overnemen. Daarbij verschaffen wij continue actueel inzicht in het rendement van de verschillende vestigingen. Tevens kunt u een kostenbesparing realiseren op uw (administratieve) personeel.

Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar kinderopvang@mth.nl en/of h.kleinswormink@mo-ni.nl. Wij kijken uit naar uw reactie en lichten graag onze dienstverlening nader toe in een persoonlijk gesprek.