pelosa-jan2015

Samenwerking Pelosa – Quebble – De Haagse Hogeschool
Medewerkers van Pelosa en Quebble en docenten en studenten van de Haagse Hogeschool werken per september 2014 op gelijkwaardige basis samen aan projecten voor Pelosa en Quebble. Deze nieuwe onderwijsvorm is uniek in Nederland en we zijn er dan ook zeer trots op dat we na vele jaren succesvol samenwerken met de Haagse Hogeschool zijn geselecteerd om den nieuwe onderwijsvorm te mogen starten. Het unieke karakter komt met name voort uit de gelijkwaardigheid in de samenwerking en de multidisciplinaire inzet.

Quebble.com
De mobiele applicatie van Quebble, ons communicatieplatform voor communicatie tussen ouders en betrokkenen rondom het kind, is dit jaar in de stores van Apple en Android verschenen. Maakt u gebruik van een iPhone of iPad of heeft u een Android toestel? Dan kunt u de app gratis downloaden in de AppStore (Apple) of de PlayStore (Android). De app maakt het gebruik van Quebble meer toegankelijk, makkelijker en sneller. U opent het heen-en-weerschriftje op uw telefoon of tablet en u bent gelijk op de hoogte van de laatste updates rondom het kind.

Digitaal Observatie Platform
In 2014 hebben Pelosa en Quebble in samenwerking met de CED-Groep het complete kindvolgsysteem Doen, Praten & Bewegen gedigitaliseerd. Met behulp van Doen, Praten & Bewegen volgen en stimuleren pedagogisch medewerkers de ontwikkeling van 0-4-jarigen. Het Digitaal Observatie Platform maakt het invullen gemakkelijk en snel, maar ook zijn de gegevens eenvoudig overdraagbaar. Meer informatie over hét digitale kindvolgsysteem vindt u via de CED-Groep.

Met kinderopvang kun je meer: Quebble Professional
Pelosa presenteerde op 20 november 2014 Quebble Professional, hét aanbod- en vraaggerichte kindplansysteem! Een kindplansysteem dat zowel producten en diensten binnen de Wet Kinderopvang, als daarbuiten ondersteunt. Een integrale oplossing die personeelsplanning, kindplanning en een ouderportaal combineert in één systeem. Voor een terugblik op deze inspirerende dag kunt u de korte videoreportages bekijken.

Dinsdag 20 januari demonstreren wij Quebble Professional, u krijgt deze dag een gedetailleerde beschrijving van ons nieuwe innovatieve product, revolutionair in de kinderopvang branche. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan ontvangen wij graag via deze link uw aanmelding.