Pelosa-sponsor

Wat biedt Quebble Professional onder andere voor uw organisatie:

Wet Kinderopvang
Per aangeboden product of dienst kunt u aangeven of deze binnen of buiten de Wet Kinderopvang valt, wat de mogelijkheid biedt om zowel BTW vrijgestelde als niet vrijgestelde activiteiten aan te bieden.

Samenwerken met partners
Samenwerken met partners is geen probleem, u definieert net zo gemakkelijk reguliere dagopvang, als een jaarlijkse gezamenlijke sportdag voor de BSO met de aangesloten scholen.

Centraal of decentraal aansturen
Wilt u het aanbod van producten en diensten centraal aansturen? Of heeft u ondernemende managers die liever zelf het aanbod voor hun locatie(s) bepalen? U bepaalt op ieder gewenst organisatieniveau of de aansturing centraal of decentraal geregeld wordt.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
Graag laat Pelosa u zien welke mogelijkheden Quebble Professional verder biedt voor uw organisatie en nodigen we u uit voor een demonstratie van het systeem bij ons op kantoor in Zoetermeer op20 februari aanstaande. U krijgt een gedetailleerde beschrijving van ons nieuwe innovatieve product, revolutionair in de kinderopvang branche. Via de website van Pelosa vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven voor de demodag.