Pelosa-sponsor

Efficiënt en eenvoudig communiceren met ouders

Bij het opgroeien en opvoeden van kinderen zijn veel volwassenen betrokken. De ouder, pedagogisch medewerker, voetbalcoach, muziekleraar enzovoorts. Wist u dat er per week wel tot 18 volwassenen betrokken zijn bij de ontwikkeling van een kind? Hierdoor zijn ouders en professionals niet altijd even goed op de hoogte van alle ontwikkelingen van het kind.

Uit onderzoek van Micha de Winter, die pleit voor de pedagogische civil society, blijkt dat juist deze contacten tussen ouders, professionals en andere betrokkenen een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van het kind. Quebble biedt de mogelijkheid om deze contacten in stand te houden en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Quebble-foto-mei2015

Quebble helpt op een efficiënte, veilige en eenvoudige wijze de communicatie met ouders te stimuleren. Op het digitale heen-en-weerschriftje worden alle professionals en betrokkenen bij het kind, samengebracht. Op een snelle en eenvoudige manier communiceren pedagogisch medewerkers en andere betrokkenen met de ouder over de ontwikkeling van het kind. 

Professional
Wilt u graag de communicatie met ouders verbeteren en een positieve invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de kinderen? Maakt u dan gratis een account aan op www.quebble.com en kom in contact met de ouders en andere professionals die betrokken zijn bij het kind.

Ouder
Wilt u Quebble als ouder gebruiken? Ook dan kunt u gratis een account aanmaken op www.quebble.com en alle communicatie rondom uw kind samenbrengen op één veilige plek.

Quebble mobiele applicatie
Quebble is ook beschikbaar voor iOS en Android. Download hiervoor de gratis Quebble app in de App Store of Playstore. Open het heen-en-weerschriftje op uw telefoon, bekijk de laatste updates en deel uw ervaringen en belangrijke informatie over de ontwikkeling van het kind.