Pelosa spreekt op Congres Passende Kinderopvang 

Wat vraagt passende kinderopvang van professionals in de kinderopvang en het basisonderwijs? Die vraag krijgt een antwoord tijdens het Congres Passende Kinderopvang op 24 mei in Utrecht. Pelosa/Quebble Professional is mede-organisator en spreker. Als Pelosa-relatie krijgt u € 50 korting op de congresprijs.

Zorgplicht
Kinderopvang en basisschool hebben een zorgplicht voor kinderen met beperkingen, stoornissen of andere psychosociale problemen. Wat betekent dit voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten? Tijdens het Congres Passende Kinderopvang worden diverse invalshoeken belicht tijdens lezingen en workshops.

Sprekers
Er is een groot aantal interessante sprekers uit het vakgebied kinderopvang op het congres. Hoogleraar Ruben Fukkink belicht de leerpunten van Nederlandse projecten en onderzoeken op het gebied van passend onderwijs. Psycholoog Steven Pont betoogt dat pedagogisch professionals door gericht in te spelen op de verschillen in de sociaal-emotionele vaardigheden de ontwikkelingsbehoefte van elk kind beter kunnen vaststellen. 
Natuurlijk komt ook Peter van Zijl, directeur van Pelosa/Quebble Professional, aan het woord. Hij legt samen met Klaartje Koebrugge, projectmanager bij Smallsteps, uit hoe je de ouderbetrokkenheid kunt vergroten met goede communicatie. Quebble speelt daarin een grote rol.

Waar?
Het Congres Passende Kinderopvang is op 24 mei 2018 in cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht. Deelname kost €  295 (ex. BTW), maar relaties van Pelosa krijgen € 50 korting.

Meer informatie