Pelosa: Quebble Professional

Weinig branches hebben de afgelopen jaren zoveel veranderingen doorgemaakt als de kinderopvang. Niet alleen fluctuaties in het gebruik maken van kinderopvangorganisaties, maar ook de kwaliteitseisen en het productaanbod nemen toe. Tijd dus om te investeren in een efficiënte en veilige toekomst.

beeld-Pelosa

Quebble Professional is ontwikkeld om maximale aansluiting te bieden aan wat organisaties belangrijk vinden en nodig hebben voor de planning binnen hun organisatie. Quebble Professional biedt een totaaloplossing op het gebied van planning, zowel de kind- als personeelsplanning wordt ondergebracht in één geïntegreerd systeem.

Quebble Professional maakt het mogelijk om leuke ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te bieden, veel meer producten dan alleen kinderopvang kunnen daadwerkelijk worden aangeboden aan ouders. Producten die goed zijn voor de kinderen, maar ook voor hun ouders. Niet alleen voor kinderen met werkende ouders, maar vooral voor álle kinderen.

Wat Quebble Professional onder andere mogelijk maakt voor uw organisatie:

Wet Kinderopvang
Het wordt mogelijk gemaakt om zowel BTW vrijgestelde als niet vrijgestelde activiteiten aan te bieden, doordat u per product of dienst kunt aangeven of deze binnen of buiten de Wet Kinderopvang valt.

Samenwerken met partners
Samenwerken met partners is eenvoudig. Reguliere dagopvang wordt net zo gemakkelijk gedefinieerd, als een jaarlijkse gezamenlijke sportdag voor de BSO en de aangesloten scholen.

Centraal of decentraal aansturen
Op ieder gewenst organisatieniveau kunt u bepalen of de aansturing centraal of decentraal geregeld wordt. Wilt u het aanbod van producten en diensten centraal aansturen of heeft u ondernemende managers die zelf het aanbod voor hun locatie(s) bepalen? Quebble Professional maakt het mogelijk.

Met Quebble Professional bereikt u optimaal gebruiksgemak, inzicht en flexibiliteit.

Wilt u graag meer informatie?
Pelosa laat u graag zien welke mogelijkheden Quebble Professional nog meer biedt voor uw organisatie. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op om een afspraak te maken voor een demonstratie bij u op locatie.