Tevreden.nl: Vergroot uw vindbaarheid op internet met tevredenheidsonderzoeken én Google sterren

Het is inmiddels bekend dat de klant het voor het kiezen heeft binnen de kinderopvangbranche. Het belang om het onderscheidend vermogen van uw organisatie actief onder de aandacht van ouders te brengen is daardoor sterk toegenomen. Maar hoe doet u dat? Online marketing kan u hierbij steunen.

Workshop online marketing:
Wat kunt u doen om uw vindbaarheid op internet te vergroten?

Graag informeren wij u in twee vrijblijvende workshops over de volgende onderwerpen:

  • Wat kunt u als organisatie zelf doen om de online marketing te bevorderen?
  • Hoe kunt u uw zichtbaarheid en doorklikratio vanuit Google naar uw organisatie verhogen?
  • Hoe kunnen de tevredenheidsonderzoeken u hierbij ondersteunen?

Wanneer: 28 mei in Capelle ad IJssel of 18 juni in Amersfoort

Meld u na aan op Kinderopvang.tevreden.nl of mail naar kinderopvang@tevreden.nl
Meer informatie klik hier.

 Reviewplatform Opiness.nl geeft Kinderopvang Regio Awards uit

Ervaringen van anderen zijn belangrijk voor consumenten. Daarom lanceerden onder andere de oprichters van Zoover en Tevreden.nl een nieuw onafhankelijk platform voor consumentenreviews genaamd Opiness. Opiness maakt ook transparant voor de kinderopvangbranche hoe locaties worden beoordeeld door hun klanten.

Op 9 juni 2015 zal Opiness op basis van de hoogste klantoordelen bekend maken wie zich de beste kinderopvanglocatie van de regio mag noemen tijdens de uitreiking. Ouders met kinderen op de kinderopvang kunnen tot die tijd stemmen op hun favoriete kinderopvanglocatie. De winnaars hebben het hoogste klantoordeel en minimaal 25 reviews over de afgelopen 12 maanden. Zij worden beloond met een Award. De best verkozen kinderopvanglocaties per stad ontvangen het Opiness certificaat ‘Aanbevolen door klanten’.

Hoe kunnen kinderopvang organisaties meedingen?
Alle kinderopvanglocaties kunnen meedoen en kans maken op een Regio Award of certificaat. Door bijvoorbeeld een oproep te plaatsen via de eigen nieuwsbrief of Facebook pagina en zo te vragen om een review te plaatsen op Opiness. U kunt via info@opiness.nl een speciale flyer aanvragen waarmee u uw klanten kunt uitnodigen om een review te plaatsen, om zo deel te nemen aan de Kinderopvang Regio Awards. Alle ouders die nu hun kinderen op de kinderopvang hebben kunnen worden uitgenodigd om op hun locatie te stemmen via een review. Onder alle geplaatste reviews wordt een 10-rittenkaart bij Ballorig op een locatie naar keuze verloot. Op de actiepagina https://opiness.nl/beste-kinderopvang-organisaties zijn de details te vinden