Op 16 maart a.s. organiseert de bdKO een workshop crisiscommunicatie. Deze wordt verzorgd door Ilmar Woldring van het Beekse Iwécom. Hij zal enkele leerzame recente casussen bespreken, enige theorie met ons delen en vervolgens twee of drie crisissimulaties laten plaatsvinden. Kortom, heel veel zelfwerkzaamheid. Het gaat hierbij om acute situaties, die snelle besluitvorming en slagvaardig handelen noodzakelijk maken. Hoe kom ik methodisch van een goed beeld tot een solide oordeel, en vervolgens tot zinvolle besluiten? Immers, hoe houd ik de schade zo beperkt mogelijk? Hoe bescherm ik de reputatie van mijn organisatie?

De workshop beoogt duidelijk te maken hoe belangrijk het is dat u als bestuurder kunt terugvallen op uw crisisorganisatie, met een crisisteam dat snel operationeel kan zijn. Wie Ilmar kent weet dat zijn deskundigheid en enthousiasme garant staan voor een geslaagde workshop, waarvan u na afloop niet alleen zult zeggen ‘Dit was de moeite beslist waard!’, maar ook ‘Ik ga met wat ik geleerd heb snel binnen mijn organisatie aan de slag!’. En om daarbij behulpzaam te zijn, krijgen alle deelnemers binnen een week nog, zo mogelijk op maat gesneden, adviezen en tips van Ilmar.

De workshop vindt plaats in Hoevelaken, Zuiderinslag 4C, 3871 MR Hoevelaken, waar we te gast zijn bij MTH Accountants & Adviseurs.  Het aanvangstijdstip is 13.30 uur, het eindtijdstip 16.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 125 inclusief BTW. Aanmeldingen zijn welkom tot 14 maart. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar bureau@bdko.nl