bdKO Landelijke Dag 26 september 2024

Leiderschap in transformatie: word zelf de leider die je wilt zien.

De uitdagingen die de wereld, de elkaar snel opvolgende veranderingen, maatschappelijke ontwikkelingen en onzekerheden vragen om nieuwe vormen voor met elkaar ondernemen en (samen)leven.

Als leider in een competitieve omgeving worden er de meest uiteenlopende dingen van je gevraagd. Je moet resultaten leveren op de korte termijn en tegelijkertijd een transformatie vormgeven binnen jouw organisatie. Je moet prioriteiten stellen terwijl er steeds nieuwe zaken op je bordje belanden. Je moet toegankelijk zijn voor je mensen en tegelijkertijd het uiterste uit ze halen. Je moet authentiek zijn maar ook binnen kaders opereren. En niet te vergeten: je moet je goede relaties onderhouden met heel veel stakeholders.

Dit vraagt veel van het leiderschap, ondernemingszin, wendbaarheid en veerkracht van jou als directeur-bestuurder.

Op 26 september zetten we daarom jou als directeur centraal. Deze middag gaat over persoonlijk leiderschap, over wie jij bent als mens en wat jij laat en wilt laten zien, over authenticiteit en over veerkracht.

Lonneke van Dasler

Op energieke wijze neemt Lonneke van Dasler je in haar keynote speech mee over meer geluk, minder stress en meer lol.  Ze belicht de nieuwste neurowetenschappelijke en psychologische inzichten op het gebied van stress, burn-out, geluk en veerkracht. Met humoristische voorbeelden geeft zij praktische tips richting een stress-vrij leven.

Wist jij bijvoorbeeld dat een burn-out hartstikke goed voor je is? Net als pure chocolade trouwens. En dat je niet drie dagen op stilteretraite hoeft voor het vinden van je kernwaarden? En dat er nog een ander wondermiddel bestaat dat ervoor zorgt dat je relaxter bent, je gelukkiger voelt en beter kan relativeren?

Joseph Oubelkas

Maak kennis met Joseph Oubelkas, bestsellerauteur, motivatiecoach, IT-ingenieur en bijna vijf jaar onschuldig in een Marokkaanse cel. Joseph was één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland in de jaren 2000 en koos voor het bedrijfsleven vanwege de veelbelovende kansen tijdens de tech-boom en richtte vervolgens met succes zijn eigen IT-bedrijf op. Een droomstart dus, tot in 2004 waar hij na een dramatische wending op 24-jarige leeftijd, tijdens een werkbezoek in Marokko, veroordeeld werd tot tien jaar celstraf, zonder bewijs of onderzoek. Joseph zal vertellen over zijn innerlijke drijfkracht die in moeilijke momenten naar boven komt, maar toont hij ook hoe hij als ondernemer zijn eigen ruimte creëerde in de gevangenis. Hij motiveert met zijn ervaringen over omgaan met beperkingen en persoonlijke groei, zelfs te midden van de meest uitdagende omstandigheden. Zo creëerde hij zijn eigen ruimte binnen de gevangenis waar hij uiteindelijk vier en een half jaar zat.

Wanneer

26 september 2024 13:00-17:30 uur

Waar

Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89,  3971 KE Driebergen

Ben je erbij?

Deelnamekosten zijn € 250,= (excl. BTW) pp of € 450,= (excl. BTW) voor 2 personen uit één organisatie. Aanmelden kan per mail of telefonisch bij het bureau van de bdKO bureau@bdKO.nl of tel. 079 363 81 02 o.v.v. bdKO Landelijke Dag 26 septemner 2024

Annuleren kan uitsluitend tot uiterlijk 10 september 2024. Kosteloos annuleren ná 10 september 2024 is niet mogelijk. Wél is het mogelijk om je na deze datum te laten vervangen door een collega.