bdKO webinar ‘werkgeluk’ 1 februari 2024 terugkijken?

Sturen op Effectieve Gedragsverandering

Medewerkers in de kinderopvang, die telkens weer met een positieve mindset naar een nieuwe dag vol uitdagingen kijken, zijn het meest gelukkig en succesvol. Deze intrinsieke gemotiveerde medewerker ziet kansen en pakt de regie over zijn eigen loopbaan en leven. Bovendien weet deze medewerker zijn collega’s mee te nemen in deze zelfde attitude.

Dit klinkt directeuren in de kinderopvang natuurlijk als muziek in de oren. De vraag is alleen: hoe dan? Wat kan je doen om hen positief te houden in situaties die zij zelf niet altijd in de hand hebben, zoals een hoge werkdruk of een personeelstekort? Hoe kun je (hardnekkig) gedrag ombuigen en zo het werkgeluk verhogen?

Josje Smeets deelde tijdens het webinar Sturen op Effectieve Gedragsverandering de nieuwste inzichten vanuit de positieve psychologie over dit specifieke onderwerp .

Over de spreker

Josje Smeets is gelukspsycholoog en eigenaar van psychologisch adviesbureau HelloBetty. Ze is spreker, theatermaker, executive coach, trainer en auteur van het boek ‘Happy in 100 dagen’. Daarnaast is zij verbonden als docent aan Maastricht University.

Terugkijken?

Kon je er niet bij zijn of wil je het webinar terugkijken? Klik dan

hier voor de presentatie

hier om terug te kijken