Ontmoetings- en Inspiratie Platform voor Directeuren van Kinderopvangorganisaties.

Wij helpen jou met persoonlijke groei en ontwikkeling als directeur, door alle beschikbare kennis, inzichten en ons ontmoetingsplatform met je te delen. Hierdoor kun jij als professional, in de continue veranderende markt, jouw organisatie naar een hoger niveau tillen. Overstijg jezelf.

Dit is de bdKO Kennisdeler

Bibliotheek

Ga grasduinen in een rijk gevulde bibliotheek: alle artikelen, presentaties en trainingen tot je beschikking.  —– ——- ——– —

Ontmoeten

Ontmoet andere directeuren tijdens (regionale) activiteiten en wissel ervaringen uit. Verrassende inspiratie met een kenniscomponent.

Advies

Advies of ondersteuning nodig? ———– —————— ——– ——– —— —– ————- —————— ——– ——– —— ——- ———– —————— ——– ——– —— —– —

Laatste nieuws

Actuele ontwikkelingen die om welke reden dan ook voor jou van belang zijn ———– —————— ——– ——– —— —– —— ———

“Het netwerk en de kennisdeling. Het geeft input aan de groei van onze kinderopvang”.
Willy Verweij, Kidswereld Kinderopvang
“Heerlijk om lotgenoten tegen te komen, waar je veel van kunt leren, waar je kennis mee kunt delen, ervaring mee kunt uitwisselen. De interactie met collega’s vind ik enorm waardevol.”
Mieke van der Linden, Wasko Kinderopvang
“De netwerkfunctie van de bdKO is voor mij heel belangrijk. Ik kan mijn mening scherpen, contacten leggen voor bijeenkomsten buiten de bdKO om en mijn kennis verhogen over de interessante onderwerpen die aangesneden worden.”
Carla 't Hooft, KOK Kinderopvang
“bdKO: dé plek waar je in ontspannenheid in contact kunt komen met collega directeuren en tegelijkertijd boeiende ervaringen kunt uitwisselen.”
Tineke Plessen, Kinderopvang De Bilt
“Bij de bdKO kom je op een laagdrempelige manier in verbinding met andere directeuren. De bijeenkomsten zijn leerzaam en sluiten aan bij die ontwikkelingen waarmee jij als directeur dagelijks te maken hebt. Zeker ook een aanrader voor directeuren van kleinere organisaties.”
Ghislaine Fonteijn, MIK Kinderopvang